Jaargang 9 nummer 3, zomer 2020

JA! We zijn weer gestart! :-D
Weliswaar op 1,5 meter afstand van elkaar, elkaar de ruimte gunnend en extra goed ventilerend maar wát fijn dat het weer kan! Vóór de zomervakantie hebben we 10 dagen kunnen ervaren, voelen hoe het was om weer samen te zijn in de studio. Heerlijk. Dat hadden we gemist...

In deze nieuwsbrief nog even alles op een rijtje:

  • het lesrooster na de zomervakantie
  • de COVID-19 maatregelen bij Yoga Libra
  • yoga-abonnementen en lesmogelijkheden
  • PY, (sport)massages en méér

Het lesrooster vanaf eind augustus 2020, seizoen 2020-2021 

dag  tijd  bezigheid
 zondag  20.00 - 21.15  Yin Yang yoga       
 maandag  08.30 - 10.00  Kundalini yoga     
  10.45 - 12.00  zachte yoga          
  19.00 - 20.15  Yin Yang yoga
  20.30 - 21.45  Yin yoga
 dinsdag 07.00 - 08.00  Early Birdles
  09.00 - 10.00 ZOOM rustige flowles
 woensdag 07.00 - 08.00  Early Birdles
    08.30 - 09.30  rustige flowles       
  10.00 - 11.15  hatha flow yoga
  19.00 - 20.15  mannenyoga         
  20.30 - 21.45  Yin Yang yoga       
 donderdag  08.30 - 10.00  Kundalini yoga
  10.45 - 12.00  zachte yoga          
  19.00 - 20.15   yoga Pilates
  20.30 - 21.45  Yin yoga
 vrijdag 07.00 - 08.00  Early Birdles


Heb je hulp nodig bij de MomoYoga agenda, of bij ZOOM? Geen punt. Ik help je graag. 


COVID-19 maatregelen bij Yoga Libra

Hier zorgt Yoga Libra voor:
- De groepen zijn iets kleiner dan voorheen met maximaal 5 yogi naast de docent. De studio-matten liggen uitgelijnd op minimaal 1,5 meter uit elkaar. Je legt je eigen (schone) mat hier bovenop en neemt zo je eigen aerosolen mee terug naar huis. 
- Voldoende ventilatie. Ramen tijdens de les open, zowel voorin als achterin de studio voor een goede luchtdoorstroming. De binnendeur en/of openslaande deuren erbij open als dat nodig is. Tussen de lessen door sowieso de tuindeuren open voor extra zuurstof. Dat betekent in de koelere maanden dat je wellicht een extra vest of lange broek mee moet nemen. 
- Water, zeep en papieren handdoekjes zijn aanwezig op het toilet. Desinfecterende handgel staat in de gang. Reinig je handen bij binnenkomst en bij vertrek. 
- Moet je -omdat je verkoudheidsklachten hebt, hoe vaag ook- thuis blijven? Meld je op tijd af voor je les zodat je mat beschikbaar komt en schrijf je in voor de ZOOM-les op dinsdag. Zo kun je vanuit je eigen huis veilig en comfortabel je yoga beoefenen. Liever veiligheid voor iedereen door jezelf tijdelijk te isoleren dan het virus verspreiden. 

Dit vraagt Yoga Libra van jou:
Blijf thuis bij klachten en/of verhoging of koorts van jou of van een huisgenoot. Laat je testen. 
- Hanteer de 1,5 meter afstand. Dat betekent: geef elkaar vriendelijk de ruimte. Heb geduld tot de ander uit de gang is. Wil je passeren, gebruik dan je gezonde verstand en stem op elkaar af. 
- Minimaliseer het gebruik van het toilet. Maak je er wél gebruik van? Was nadien je handen met water en zeep, gebruik het papieren handdoekje eerst voor je handen en daarna om deurklink, lichtknop, slotje en toiletbril mee af te nemen voordat je het handdoekje weg gooit. 

Blijf zorgen voor jezelf en voor elkaar. Hou vol en houd je koppie erbij.  

Yoga-mogelijkheden, tarieven en abonnementen
 
Speciiaal voor iedereen die thuis werkt, een studioles moet missen, graag in de eigen omgeving yoga doet of tijdelijk niet kan deelnemen aan de groepslessen: kies de rustige flowles die via ZOOM wordt aangeboden op dinsdagochtend. Boek je les via MomoYoga. 

Op het moment van het verschijnen van deze nieuwsbrief is er hier en daar nog een enkel lesplekje beschikbaar:
- maandag 19.00 uur Yin Yang yoga   
- dinsdag en woensdag 7.00 uur Early Birdles
- donderdag 8.30 uur Kundalini yoga
- donderdag 19.00 uur yoga Pilates

Inmiddels is de les-administratie rond. 
Controleer nú je deelname in Momo: sta je goed in je eigen lessen? 
Inhalen van een gemiste les kan weer worden gepland. Alleen als je je tijdig (= minimaal 3 uur voordat je les start) uit je eigen les hebt gehaald, en je zo je plaats beschikbaar stelt voor iemand anders, heb je zelf ook recht op een inhaalplekje in een andere les naar keuze.
Wil je nog aansluiten bij één van de lessen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Activiteit

Groepsles (binnen) 
max 5 personen

jaar-abonnement met 
automatische incasso, 
start augustus '20

 Losse les in Yoga Libra studio  € 15  
 proefles of ZOOM-les,   € 10  € 30 p/mnd
 yogales 60 minuten  € 11 in serie  € 33 p/mnd
 yogales 75 minuten  € 12,50 in serie  € 37,50 p/mnd
 Kundalini 90 minuten  € 15 in serie  € 45 p/mnd


In het maandelijkse abonnement is de prijs van alle 36 lessen verdeeld over 12 maanden, van augustus '20 t/m juli '21. Bij een abonnement kan een gemiste les gedurende het gehele seizoen worden ingehaald, totdat de betaling stopt.
Geen abonnement? Dan kun je nog steeds losse lessen of een serie lessen aanschaffen. 
Het BTW-tarief van 9% is verwerkt in de lesprijs die hierboven te zien is.

Hier is het schema van de lesweken en lessenseries te zien. In principe volgen we bij Yoga Libra de schoolvakanties als vrije lesweken. 

PY, massage-abonnementen en méér

De opgelopen massage-achterstand door de Corona-perikelen is weer ingelopen. De gemiste yogalessen zijn aangevuld door de ZOOM-lessen, de buitenlessen en PY-sessies. Fijn dat deze goed ontvangen zijn! Er is weer ruimte voor nieuwe trajecten en abonnementen. 

Dank voor het meedenken in creatieve oplossingen toen masseren nog niet kon. Er is een mooi nieuw concept uitgekomen: 80 minuten massage inclusief borstelmassage om dode huidcellen te verwijderen en de huidcirculatie te activeren. Kijk hier naar de verschillende mogelijkheden van massages bij Yoga Libra.

Heb je de MomoYoga-app al geïnstalleerd op je telefoon of je tablet? Werkt super! 
In MomoYoga vind je behalve de yogalessen en massages ook AromaTouch behandelingen door Chantal.
Ook een bijzonder meditatie-moment, een buitenles, mantra-avond, retraite of een incidentele les die afwijkt van het normale lesrooster zie je in MomoYoga. Geniet van wat jou aanspreekt! 


Tenslotte...

...hopen Marieke en ik dat je hebt kunnen genieten van een welverdiende vakantieperiode. Dat je opgelopen onrust, stress, angst en verdriet van de afgelopen tijd hebt kunnen verwerken. Geef het alle tijd en aandacht die het nodig heeft zodat het hanteerbaar wordt. De afgelopen Corona-periode heeft ons allemaal geraakt, op verschillende manieren, en iedereen gaat er op een 'eigen-wijs' mee om. Daarom belangrijker dan ooit: zorg goed voor jezelf. Je bent het waard! 

Op 1 september zijn we gestart met een detox-yogaserie voor 11 dagen. Om vastgeroeste denkbeelden, overtollige stress, frustratie (en kilootjes?) kwijt te raken en je weer 'lichter', energieker en tevreden te voelen. De detox kost 11x 30 minuten van je tijd en zal in het voorjaar nog een keer herhaald worden. Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kosteloze deelname voor iedereen die lessen volgt.

De studio is weer spik en span, en Marieke en ik verheugen ons erop je weer te begroeten. 
Tot snel, op de mat of bij een toevallige ontmoeting. En: blijf gezond! 

Marieke en Cindy
Yoga Libra Arnhem
Sisters in Yoga
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 44 504 337 

A- A A+

Bel Yoga Libra

Arnhem

 06-44 504 337

Nieuwsbrief