Jaargang 6 nummer 2: voorjaar 2021

Daar zijn we dan weer: eind april 2021. Het heldere licht, de prachtige bloesems en het heldere frisse lichtgroen dat er in de lente is doet ons goed! Nieuwe frisse energie!
Heel langzaam wordt het lichtter om ons heen. Voel je het ook?  

Yoga Libra blijft online yogalessen aanbieden zo lang samenkomen in de studio nog niet kan. Zodra de overheid het toestaat, varen we mee op de golven die er dan ontstaan. Na de meivakantie hopen we te beginnen met 2 yogi in de studio in elke les. Tevens zal de camera draaien voor de andere yogi die tegelijkertijd de les vanuit huis volgen. Inmiddels zijn ook de eerste buitenlessen van start gegaan, we hebben ervan genoten! Let the sun shine! 

buitenyoga

In deze nieuwsbrief nog even alles op een rijtje:

  • vrije dagen en meivakantie 
  • het online abonnement
  • over het online lesrooster
  • enkele Q&A
  • yoga lesmogelijkheden in de studiolessen 
  • Massages enzo

Meivakantie van 26 april t/m 8 mei, Hemelvaart en Pinksteren

De laatste les vóór de meivakantie is zondag 25 april en de eerste les na de meivakantie is zondag 9 mei. Dan is er ook nog hemelvaart en pinksteren, allemaal vanaf het begin van het seizoen ingeroosterd als lesvrije dagen. 
Tijdens de meivakantie staat MomoYoga vol met opgenomen lessen. Met een abonnement kun je nog steeds onbeperkt je yogalessen kiezen. Je staat deze 2 weken niet voor een les ingeroosterd, dus plan nu zelf je lessen tijdens de vakantie. Vanaf dinsdag 25 mei gaan we in één streep door naar de zomer: zondag 4 juli is de laatste les van dit yogaseizoen. Je kunt Hier zien hoe de lesweken in het lesrooster verder verdeeld zijn.

Twijfel je over een datum? Check de MomoYoga agenda. Tijdens de vakanties, weekenden en vrije dagen kun je genieten van de opgenomen lessen in het lesrooster. Wellicht ontstaat er spontaan een buitenyogales. Houd daarvoor het MomoYoga lesrooster in de gaten. 
Als we mogen versoepelen volgen we de regels die de overheid ons biedt om de gezondheid van iedereen te bevorderen. We blijven communiceren met je over de mogelijkheden. 

Het online abonnement
Heb je een abonnement voor de online lessen? Fijn dat je -zolang het nodig was- de yogalessen vanuit je eigen huis hebt gevolgd. Wil je echter straks ook in de studio weer meedoen? Zet je abonnement dan per 1 mei om naar het abonnement voor de studioles. Blijf je liever (voorlopig) online lessen volgen? Ook prima. Dan hoef je niets te doen. Heb je advies nodig: ik help je graag. 

Het lesrooster vanaf de meivakantie 
Zo gauw als het weer kan en mag gaan we weer voluit in de studiolessen en buiten met elkaar. Waarschijnlijk worden het eerst hybride yogalessen: om te beginnen met 2 yogi in de studio en de anderen online, tegelijkertijd in dezelfde les. Dat wordt een specifieke verandering in het lesrooster, waarop we nu nog puzzelen.
De yogi die hun abonnement hebben laten doorlopen tijdens de online lessen, hebben voorrang bij de studiolessen als we weer samen mogen komen. Als je met je online les-abonnement tóch graag in de studio of buiten mee wil doen, kun je je yoga-abonnement aanpassen, per de 1e dag van elke maand. 

Als de avondklok wegvalt en (een deel van) de yogi weer in de studio aan de lessen deelnemen, pakken Pim, Aranka en ik het oude lesrooster op. Soms verandert er iets in je leven: ander werk, ander ritme, andere omstandigheden en dus andere voorkeuren. Geef een verandering in je voorkeur voor je yogales tijdig aan me door. Door alle wijzigingen zijn er ook weer meer mogelijkheden. Als je in je eigen vaste lesuur wil blijven hoef je niets te doen. Per 1 mei is er weer een wisseling in de abonnementen. 

Q&A: enkele veelgestelde vragen.  

Ik ken MomoYoga nog niet. Hoe kom ik daar in? 
Ben je nog onbekend met MomoYoga? Ga dan naar de HOME-pagina van de website van Yoga Libra en kies voor de rode knop 'boek een les'.  Zo maak je een profiel en kun je direct beginen. In verband met de pandemie volg je de yogales vanaf je eigen mat in je eigen huis. Je logt in met de inloggegevens die je via de mail ontvangt. Voilla! 

Yoga Libra biedt je elke dag yoga en meditatie, diverse stijlen en op verschillende tijden. Live én recentelijk opgenomen, zodat je -als je wil- lekker elke dag met yoga bezig kunt zijn. Yoga is fijn voor je lichaam en je geest. Ervaar het zelf maar.

Wat moet ik doen als ik een studioles wil meedoen? 
Het is de bedoeling dat je zélf je lessen beheert in MomoYoga. 
In alle ZOOM-lessen is natuurlijk onbeperkte ruimte en kun je in- en uitschrijven tot 1 uur voor de les start. Je ontvangt een mail met de deelname-link erin als je je inschrijft voor een les.
Nu we weer met studiolessen gaan beginnen zijn de mogelijkheden om mee te doen in de studo ook weer beschikbaar. Dat wordt een roulatie-systeem voor iedereen die wil. Schrijf je dus op tijd daarvoor in. 

Voor de opgenomen lessen maakt het niet uit wanneer je de yogales wil doen. In de mail die je ontvangt zit een link naar het YouTube kanaal van Yoga Libra. Je kunt die link zo vaak gebruiken als je wenst tijdens deze vierde lessenserie. Deel deze opgenomen lessen niet met derden alsjeblieft, ze zijn voor jou bedoeld, als lid van Yoga Libra.

Hoe werkt een yoga-abonnement? 
BIj een abonnement betaal je een vast bedrag per maand, €30 voor een online abonnement. Daarmee heb je onbeperkt toegang tot alle ZOOM- en opgenomen lessen. Daarmee kun je niet deelnemen aan de studiolessen en de buitenlessen. Met een 'gewoon' lesabonnement kun je in de studio meedoen, met de buitenlessen en heb je óók nog toegang tot de ZOOM- en opgenomen lessen in het lesrooster.
Mocht je iets willen veranderen aan je abonnement, of aan  je vaste lesuur, bericht me dan zo spoedig mogelijk.

 
Yoga lesmogelijkheden 
Wil je starten met yoga? Kies de éénmalige aanbieding 5 online lessen voor €25. Voel je welkom! 
In alle ZOOM-lessen is natuurlijk onbeperkt plek. In het standaard lesrooster staat momenteel het dubbele aantal lessen om uit te kiezen.

Hier is het schema van de lesweken en lessenseries. In deze Corona-tijd staan er ook in de vakanties en in de weekenden opgenomen lessen tot je beschikking in het lesrooster. 
In de studiolessen is nog op diverse lesuren een vast plekje beschikbaar. Laat maar weten wat je voorkeur is. 

Massages enzo

De AromaTouch behandeingen en de sport- en ontspanningsmassages zijn weer van start gegaan. Een heerlijk moment voor jezelf, en goed voor lichaam en geest. In MomoYoga staan wat data om te boeken maar andere voorkeursdagen kunnen in overleg ook gepland worden. 


Tenslotte...
...kun je in de lente de nieuwe energie voelen stromen. Buiten maar ook binnen in jezelf, met de behoefte aan opruimen, schoonmaken, wegwerken. De 11-daagse yoga detox is door 12 deelnemers goed, gezond en positief doorlopen. Mijn complimenten, heel goed gedaan! 

Yoga helpt je weer dichtbij je eigen sterke en pure kern komen, om daar weer je rust en neutraliteit te vinden. Angst is besmettelijk. Maar hetzelfde geldt voor vertrouwen, hoop en liefde. Yoga en meditatie werkt. Hoe meer je oefent, hoe beter het zal gaan. 

Tot snel, in de ZOOM-room, live op de mat, in een buitenles of bij een toevallige ontmoeting.
Zorg goed voor jezelf en houd vol. Kijk vooruit, daar is het lichter. Houd moed en heb lief. 

Pim, Aranka en Cindy
Yoga Libra Arnhem
Sisters in Yoga
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 44 504 337 

A- A A+

Bel Yoga Libra

Arnhem

 06-44 504 337

Nieuwsbrief